Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Tatar z pieczonym chlebkiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
wołowina 100 gramów
masło 50 gramów
chleb kromki 2 sztuk
natka pietruszki według uznania
olej 3 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Chude mięso wołowe umyć i przemielić w maszynce do mięsa, przyprawić do smaku solą i pieprzem.Uformować z niego kuleczkę. Chlebek posmarować masłem i upiec w piekarniku na złoty kolor lub podsmażyć na patelni w odrobinie oliwy.Posypać wszystko posiekana natką pietruszki. Ozdobić warzywami.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER