Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Pasta z makrelą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajka 3 sztuk
makrela 1 sztuk
cebula 1 sztuk
szczypior według uznania
kminek 1 szczypta
sól 1 szczypta

Wykonanie:

Z makreli wyjąć ości , jajka zagotować na twardo obrać i pokroić bardzo drobno. Wymieszać te dwa składniki, na gładką masę, posolić do smaku.Ozdobić cebulką pokrojoną w krążki, posypać kminkiem i szczypiorkiem skrojonym.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2008-12-29

bardzo dobra

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER