Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Pieczone jabłka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
dojrzałe jabłka 6 sztuk
Cynamon 6 łyżek deserowych
miód 6 łyżek deserowych

Wykonanie:

1 Przekrój jabłka na połówki
2 Wydryluj
3 Wsadź do środka po połowie łyżki do jednej połówki miód i cynamon
4 Wstaw do piekarnika i piecz aż do mocnego ich zarumienienia na średniej temperaturze
5 Wyłóż i ostuź

Smacznego !!

Autor: becia102

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: ibeata

Data: 2008-12-13

Pyszne.

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER