Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Tatar z jabłkiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
chude mieso wołowe 150 gramów
żółtko 1 sztuk
jabłko 1 sztuk
sezam według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Mięso umyć pod bieżącą wodą , przemielić przez maszynkę , bądź bardzo drobno pokroić w kosteczkę, posolić i popieprzyć do smaku. Jabłko umyć obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Ułożyć mięso i wgłębić w nim dziurkę na żółtko. Dodać jabłka i posypać sezamem.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER