Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Biała kiełbasa w warzywach

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
biała kiełbasa 15 sztuk
marchew 250 gramów
por 200 gramów
cebula 200 gramów
seler 200 gramów
pietruszka 250 gramów
ketchup według uznania
olej słonecznikowy według uznania
masło 2 łyżek stołowych

Wykonanie:

Nacieramy kiełbasę olejem słonecznikowym, żeby nie pękła w czasie pieczenia i układamy na blaszce. Następnie obkładamy jarzynami (pociętymi na paseczki). Pieczemy pół godziny, po czym wyjmujemy blachę z piekarnika, smarujemy kiełbasę ketchupem, na warzywa kładziemy dwie łyżki masła i ponownie zapiekamy około 20 minut.

Autor: pawlo1404

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER