Użytkowników online: 21
kulinaria
« Powrót  

Andrutowy mazurek

Opis:

W zeszłym roku wymysliłam takiego oto mazurka i wszytskim bardzo smakował.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 11
Składnik składniki Logo Ilość Czego
wafle andruty okrągłe 1 porcja
powidła śliwkowe 1/2 puszka
masa z krówek 8 łyżek deserowych
kokos 50 gramów
polewa czekoladowa 100 gramów

Wykonanie:

Smarujemy wafle na przemian powidłami i masą tak aby masy były trzy warstwy .Dociskamy wafle aby sie dobrze skleiły.

Wierzch ozdabiamy polewą czekoladową i masa krówkową, posypujemy kokosem.

Uwagi:

Najlepiej zrobić go dzień wcześniej.

Autor: Ewelosa

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: CoCięTo

Data: 2011-04-14

mi nie smakował fuuu bleeeeeeeee ;/

Autor: Floress

Data: 2009-04-27

pycha

Autor: Izka

Data: 2009-04-18

Sama tak robię, i jest pysznie!

Autor: elunia8762

Data: 2008-12-22

:)

Autor: pawlo1404

Data: 2008-12-12

Najlepiej trzymać go ciągle w lodówce.

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER