Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Szpinak chiński

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Szpinak chiński według uznania
olej według uznania
sól, glutasól według uznania

Wykonanie:

Jest to odmiana szpinaku nieco inna niż spotykana u nas (bardziej wyrośnięty). Należy go dobrze wypłukać, sparzyć i smażyć na rozgrzanym oleju, aż będzie miękki. Na koniec posypać solą i glutasolą. Podaje się go jako dodatek do innych dań, ale na osobnym talerzu.

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER