Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Zapiekane kanapki z kiszoną kapustą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 25 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
chleb razowy według uznania
kapusta kiszona 0.5 szklanek
pomidor 2 sztuk
oliwa 1 łyżek stołowych
majeranek według uznania
kminek według uznania
tymianek według uznania

Wykonanie:

Na kromki skropione oliwą ułożyć kapustę i plasterki pomidorów. Posypać przyprawami. Ułożyć kanapki na blasze wysmarowanej tłuszczem i zapiec w piekarniku przez około 15 minut.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER