Użytkowników online: 5
kulinaria
« Powrót  

Grzanki ze smardzówkami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
grzyb 250 gramów
bułka 1 sztuk
masło 80 gramów
ser żółty starty 50 gramów
jajko na twardo 2 sztuk
cebula 1 sztuk
pietruszka według uznania
pieprz mielony według uznania
kolendra według uznania
sól według uznania
rzodkiewki według uznania
smardzówka marynowana według uznania

Wykonanie:

Grzyby pokroić i krótko dusić z cebulą i przyprawami. Kromki bułki posmarować masłem i zrumienić w piekarniku. Na każdej położyć podduszone grzyby, posypać tartym serem i posiekanymi jajkami. Ozdobić plasterkami rzodkiewek, marynowanymi smardzówkami i zieloną pietruszką. Podawać na gorąco.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER