Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Feta z oliwkami i ziołami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ser feta 300 gramów
oliwa 250 mililitrów
oliwki czarne, słoiczek 1 sztuk
oliwki zielone, słoiczek 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
oregano posiekane 1 łyżek deserowych

Wykonanie:

Oliwę wlać do miseczki, dodać posiekany czosnek, oregano, osączone oliwki i odstawić na 3h.
Fetę pokroić w plastry i podawać z oliwkami namoczonymi w oliwie oraz czerwonym wytrawnym winem jako przystawkę.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Lusia

Data: 2009-04-13

Uwielbiam ser feta,super!

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER