Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Szaszłyki z kiełbasy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kiełbasa podwawelska 800 gramów
cebula 2 sztuk
papryka 2 sztuk
pieczarki 200 gramów
olej według uznania
przyprawa do potraw z grilla według uznania

Wykonanie:

Kiełbasę pokroić w grube plastry o takiej samej wielkości. Oczyszczona cebule pokroić w plasterki, uważając aby się nie rozpadły. Oczyszczoną paprykę pokroić na kwadraty, a oczyszczone pieczarki na mniejsze cząstki. Wszystkie składniki nadziewamy na przemian na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki skropić olejem i doprawić do smaku. Grillować ok. 10 minut, co jakiś czas obracając.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Ja

Data: 2011-05-23

właśnie robię i pysznie pachnie.;)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER