Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Grillowa przeplatanka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 10
Składnik składniki Logo Ilość Czego
przyprawa jarzynowa 3 łyżek stołowych
kotlety z karkówki 4 sztuk
boczek plastry 4 sztuk
piwo 0,5 szklanek
papryka mielona słodka 1 łyżek stołowych
pieprz mielony według uznania

Wykonanie:

karkówkę i boczek rozbić, posypać jarzynka, pieprzem i papryką, pozostawić na 2 godziny w chłodnym miejscu. Karkówkę ponacinać, przez nacięcia przepleść plastry boczku. Piec na grillu z obu stron po 6 minut. W czasie pieczenia zwilżyć kilkakrotnie piwem.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Kaniols

Data: 2011-01-26

BUUU!! Dobre!

Autor: koliberek

Data: 2009-06-22

O.k

Autor: monpol6

Data: 2009-04-30

MMMMM to musi być pycha

Autor: monpol6

Data: 2009-04-26

Spróbuje idzie "długi" majowy weekned

Autor: Izka

Data: 2009-04-20

Wygląda pysznie!

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER