Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Wódka - Malibu

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
wiórki kokosowe 200 gramów
spirytus 400 mililitrów
mleko skondensowane nie słodzone w puszce 1 sztuk
mleko skondensowane słodzone w puszce 2 sztuk

Wykonanie:

Wiórki kokosowe zalać spirytusem i odcedzić po 48h. W naczyniu wymieszać ze sobą 2 rodzaje mleka i powoli wlać spirytus, stale mieszając. Po czym przelać do karafki.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER