Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Poncz płonący

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
lody owocowe 1 kilogramów
białe wino 750 mililitrów
arak 200 mililitrów

Wykonanie:

Do pucharków nalać wino (do 1/3 wysokości). Ułożyć na powierzchni 2 - 3 gałki lodów, zalać arakiem i podpalić. Oczywiście przed zapaleniem można pucharek udekorować świeżymi owocami, listkami mięty lub konfiturą.

Autor: justynaf7

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER