Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Whisky sour

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
whisky szkodzka 160 mililitrów
czerwony słodki wermut 40 mililitrów
angostura (gorzka wódka) 5 mililitrów
wisienki koktajlowe 4 sztuk
kostki lodu 6 sztuk

Wykonanie:

Składniki wrzucić do shakera, dokładnie wymieszać przez wstrząśnięcie, przelać odfiltrowując lód. Przelać do szklanek, do każdej dodać wiśnię nadzianą na szpadkę, brzeg przybrać plasterkiem cytryny.

Autor: justynaf7

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER