Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

paluszki drobiowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
woda 2 łyżek stołowych
puree ryżowe 1 łyżek stołowych
mielony gotowany indyk 4 łyżek stołowych

Wykonanie:

Połącz puree ryżowe z wodą, dodaj mięso i zagnieć. Z masy formuj małe paluszki. Można obtoczyć je w mące ryżowej. Smaż na specjalnej patelni bez tłuszczu lub piecz w piekarniku

Uwagi:

Puree ryżowe Misiowy ogródek z dynią Nestle Tych potraw nie można podawać dzieciom uczulonym chociaż na jeden składnik z tej potrawy.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: onola

Data: 2009-04-27

synuś je uwielbia:)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER