Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

paprykowe lódki

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
papryka 1 sztuk
ser biały 150 gramów
śmietana 1 łyżek stołowych
czosnek 0,5 sztuk
zioła posiekane 0,5 łyżek stołowych
sól ziołowa 1 szczypta
ser żółty 2 plastry
wykałaczki 4 sztuk

Wykonanie:

Paprykę umyj, pokrój na ćwiartki, usuń nasiona. Ser zmiksuj ze śmietaną, dodaj rozgnieciony czosnek, sól i zioła. Nadzieniem napełnij paprykę. Z plastrów sera wykrój trójkąty. Nadziej na wykałaczkę i wbij w paprykowe łódki.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER