Użytkowników online: 16
kulinaria
« Powrót  

Jaja faszerowane koperkowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajko na twardo 6 sztuk
maggi 1 łyżek deserowych
koperek 2 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
bułka tarta 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Jajka w skorupkach przekroić na połowę. Wyjąć ze skorupek i drobno posiekać. Doprawić przyprawą, solą i pieprzem, dodać koperek. Masę nałożyć do skorupek, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. Podawać z bagietką.

Uwagi:

posiekany koperek

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: pawlo1404

Data: 2008-12-12

Czy to się je ze skorupkami?

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER