Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Biały barszcz

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kiełbasa biała 100 gramów
ziemniak 2 sztuk
barszcz biały 1 sztuk
natka pietruszki 1 łyżek stołowych

Wykonanie:

Zupę rozprowadzić w 1l zimnej wody. Oczyszczone ziemniaki pokroić w kostkę i połączyć z zupą, gotować na małym ogniu 15 minut. Kiełbasę pokroić w plasterki, dodać do zupy i zagotować. Przed podaniem zupę posypać natką pietruszki.

Uwagi:

barszcz biały - 1 opakowanie, natka pietruszki posiekana

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Ania

Data: 2011-02-15

barszcz z torebki - porażka - jak można dodawać taki przepis?

Autor: skevi

Data: 2010-04-09

z torebki to ja tez potrafie, myslalam ze jak kuchnia staropolska to bedzie to oryginalny przepis...

Autor: krzy

Data: 2010-01-12

To jest śmieszne. I wcale nie jest wesołe.

Autor: ktuś

Data: 2009-01-04

Mniam xD

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER