Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Pomidorowy, pikantny

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 1
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sok pomidorowy 1 litrów
seler naciowy 2 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
oliwa 1 łyżek deserowych
sos tabasco 0.5 łyżek deserowych
cytrna w plasterkach 4 sztuk
pomidorki winogronowe 4 sztuk
koperek według uznania

Wykonanie:

Do soku wsypać natkę, seler, wlać oliwę i sos tabasco. Dobrze wymieszać doprawiając solą i pieprzem. Chłodzić w lodówce ok. 30 minut. Podawać w wysokich szklankach, przybranych plasterkami cytryny, zieleniną i pomidorami.

Uwagi:

do przybrania: plasterki cytryny - 4 sztuki pomidorki winogronowe - 4 sztuki kilka listków natki pietruszki kilka gałązek koperku

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Scully16

Data: 2009-04-14

ja proponuje bez selera i natki i koperku (fuj)!!!!!

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER