Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Zupa grzybowa z groszkiem ptysiowym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
zupa grzybowa 1 sztuk
śmietana 2 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
groszek ptysiowy 20 gramów

Wykonanie:

Zupę przygotować w/g przepisu na opakowaniu, dodać śmietanę, posypać natką. Podawać w filiżance z groszkiem ptysiowym.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER