Użytkowników online: 6
kulinaria
« Powrót  

Befsztyk po tatarsku

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
polędwica wołowa mielona 400 gramów
maggi 2 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
olej 3 łyżek stołowych
musztarda 1 łyżek stołowych
żółtko 2 sztuk
grzyby marynowane 50 gramów
ogórek konserwowy 1 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Grzyby i ogórka pokroić w kostkę. Obraną cebulę drobno posiekać. Mięso połączyć z olejem, musztardą, żółtkami i przyprawą. Doprawić pieprzem i solą. Cebulę, ogórki i grzyby podawać ułożone obok tatara.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Emi

Data: 2010-04-18

Mniam mniam, surowe mięso:D

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

tatara nie jadam, surowe mieso;/

Autor: Floress

Data: 2009-01-02

uuu, tatar:/

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER