Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Barszcz czerwony z morelami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
barszcz czerwony z kartonu 1 litrów
morela suszona 50 gramów
imbir 1 łyżek deserowych
zasmażka 1 sztuk
Cynamon 0.5 łyżek deserowych
sok z cytryny według uznania

Wykonanie:

Barszcz czerwony przelać z kartonu do garnka, dodać, pokrojone w drobne paski morele, dodać imbir, cynamon i przeciśnięty przez praskę czosnek. Podgrzewać, nie dopuszczając do zagotowania. Zdjąć z ognia, doprawić do smaku sokiem z cytryny.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER