Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Pikantne kwiatuszki

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pomidor 2 sztuk
parmezan 50 gramów
tabasco 1 łyżek stołowych
kasza kukurydziana 200 gramów
masło 2 łyżek stołowych
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
oliwa 2 łyżek stołowych
sól czosnkowa według uznania
bazylia według uznania

Wykonanie:

Pomidorki umyte, pokroić na osiem części.
Ułożyć na talerzu i posypać bazylią, skropić sosem tabasco i oliwą z oliwek.
Już zagotowaną kaszkę należy wymieszać starannie z natką, parmezanem (startym) solą czosnkową i masłem.
Następnie wycisnąć szprycą na pomidorki kwiatuszki.
Schłodzić w lodówce.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER