Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

Andziowa surówka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
cebula czerwona 1 sztuk
por 1 sztuk
fasola czerwona w puszce 1 sztuk
oliwka zielona według uznania
ser feta 1 sztuk
kapusta pekińska 1 sztuk
pomidor według uznania
papryka czerwona konserwowa 1 sztuk
marchew według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
oliwa według uznania
bazylia według uznania

Wykonanie:

kapustę pekińską umyć, posiekać. pora i cebulkę drobno posiekać, sparzyć wrzątkiem. pomidory sparzyć i obrać, pokroić w paseczki. fasolkę odsączyć. ser pokroić w kosteczki, paprykę w paseczki. marchewkę potrzeć na drobnej tarce. dodać oliwki. Wymieszać dodać oliwy, pieprzu, soli i bazylii.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

pyszna sałatka, świeża

Autor: sio

Data: 2009-04-28

ja ne dodałam marchewki, a zamiast papryki konserwowej dałam zielone oliwki faszerowane papryką i też wyszło suuuper.. :D

Autor: basia

Data: 2008-01-27

to jest super!!!

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER