Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Deser jabłkowo ryżowy z jogurtem naturalnym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
woda 150 mililitrów
cukier 40 gramów
jogurt naturalny 2 łyżek stołowych
jabłko 50 gramów
kleik ryżowy 3 łyżek deserowych

Wykonanie:

Jabłko myjemy, obieramy i płuczemy, a następnie scieramy na tarce. Następnie gotujemy wodę z cukrem do której dodajemy utarte jabłko i kleik ryżowy - wszystko starannie mieszając. Podajemy na talerzyku z dodatkiem jogurtu.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: desad

Data: 2010-02-03

a ile tej wody?

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER