Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Biszkopt bezglutenowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 40 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajko 4 sztuk
cukier puder 1 szklanek
mąka ziemniaczana 0.33 szklanek

Wykonanie:

Jaja ubijamy dokładnie z cukrem pudrem, dodając mąkę ziemniaczaną. Mieszamy dokładnie i układamy na formę wysmarowaną masłem i posypaną mąką ziemniaczaną. Pieczemy w dobrze nagrzanym piecu. Podajemy do deseru między posiłkami. Przechowujemy pod szkłem.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: mloda-mama

Data: 2012-01-24

no gdby bylo wiadomo ile pieci w jakiej temperaturze bylo by swietnie.

Autor: gg

Data: 2010-03-27

jak dlugo pieczemy i w jakiej temperaturze?

Autor: pawlo1404

Data: 2008-12-12

Znajomy ma celiakię. Zrobiłem ten biszkopt z galaretką i go zaprosiłem. Mówił, że jest super.

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER