Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Sok pomidorowo - jabłkowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jabłko 200 gramów
pomidor 0.5 sztuk

Wykonanie:

Po umyciu parzymy pomidor, zdejmujemy skórkę, kroimy w cząstki oraz przecieramy przez sitko. Jabłko myjemy, obieramy i płuczemy, a następnie scieramy na tarce. Przecier jabłkowy dodajemy do pomidorowego i mieszamy.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER