Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Kompot owocowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jabłko 50 gramów
gruszka 50 gramów
cukier 2 sztuk
woda 80 mililitrów

Wykonanie:

Owoce myjemy, obieramy i płuczemy, a następnie kroimy w drobną kostkę. Wkładamy do wrzącej wody z cukrem i doprowadzamy gotując do rozmniękczenia. Przecieramy przez sitko lub miksujemy. Możemy podawać jako dodatek do biszkopta.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER