Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Przecier ryżowo-mięsny z jabłkiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jabłko 1 sztuk
masło 1 łyżek deserowych
kleik ryżowy 3 łyżek deserowych
pierś z kurczaka 15 gramów
woda 20 mililitrów

Wykonanie:

Jabłko obieramy pozostawiając miąższ. Wkładamy do wrzątku aż do rozgotowania. W tym czasie przygotowujemy mięso, po ugotowaniu drobno siekamy. Do rozgotowanego jabłka dodajemy mięso, kleik ryżowy i masło. Wszystko gotujemy i mieszamy. Dodajemy wodę do uzyskania odpowiedniej konzystencji.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: amabilis

Data: 2009-12-13

konsystencji przez "s"

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER