Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Piekielny poncz

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 20
czas(z pieczeniem/smażeniem): 50 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 6
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Benedictine 1 litrów
cukier według uznania
Cynamon według uznania
Herbata 3200 mililitrów
cytryna 1 sztuk
Winogrona 200 gramów
jabłko 1 sztuk
banan 1 sztuk
Whisky 1 litrów
Rum ciemny 1 litrów
Brandy wiśniowa 1 litrów

Wykonanie:

Połączpokrojone w plastry owoce z cukrem, cynamonem. Następnie gotuj to nawolnym ogniu przez 2 - 3 godzin. Przed podaniem dolej trunki. Podawaćciepły.

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER