Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Poncz azteków

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 116
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
tequilla 4.5 litrów
sok grejpfrutowy 22.5 litrów
sok cytrynowy według uznania
syrop cukrowy według uznania
Herbata 2 litrów

Wykonanie:

Wszystko wymieszać w misie ponczowej. Przed podaniem dosypać kostki lodu w celu schłodzenia.

Uwagi:

24 części soku cytrynowego, 8 części cukrowego syropu

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER