Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Poncz arracowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
arak według uznania
sok cytrynowy według uznania
sok pomarańczowy według uznania
ananas w plastrach 1 sztuk
cukier 2 łyżek deserowych
herbata liściowa 3 sztuk

Wykonanie:

Wymieszaćwszystko ze sobą, prócz ananasa i liści herbaty. Poncz można schłodzić.Plasterek ananasa i liście herbaty ułożyć na wierzchu ponczu.

Uwagi:

1,5 części arracku, 1 część soku cytrynowego, 1 część soku pomarańczowego, 2 - 3 liście herbaty

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER