Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Biały poncz

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 7
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 6
Składnik składniki Logo Ilość Czego
melon 1 sztuk
wino białe wytrawne 750 mililitrów
wino Reasling 750 mililitrów
jabłuszka rajskie w puszce 1 sztuk
liscie mięty według uznania

Wykonanie:

Melon nalezy pokroić w kostkę i zamrozić na 2-3 godziny. Wina wymieszać. Przed podaniem dodać melona, jabłuszka i miętę.

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER