Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Poncz z whisky

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
cytrna w plasterkach 1 sztuk
cukier 1 łyżek deserowych
goździk 3 sztuk
Cynamon według uznania
herbata czarna według uznania
Whisky 3 łyżek stołowych

Wykonanie:

Gruby plasterek cytryny włożyć do szklanki i przysypać cukrem. Dodaćgoździki i cynamon. Zalać wszystko gorącą herbatą, do 2/3 objętościszklanki. Dodać whisky i dobrze zamieszać. Podawać na gorąco.

Uwagi:

kawałek cynamonu

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: martunia0704

Data: 2009-04-30

Idealny na przyjecie

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER