Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Poncz z bourbon'em

Opis:

  
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 12
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
woda 3.5 szklanek
Bourbon 1.5 litrów
lemoniada 360 mililitrów
sok pomarańczowy 180 mililitrów
cukier 0.75 szklanek
Herbata 1 szklanek

Wykonanie:

Wymieszajskładniki i odstaw na cały dzień do lodówki. Nastepnego dnia przelejcałość do misy ponczowej. Serwować w wysokich szklankach.

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER