Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Poncz artyleryjski

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
herbata czarna według uznania
whisky Rye według uznania
wino czerwone wytrawne 0.75 litrów
rum Jamaican 472 mililitrów
brandy 236 mililitrów
benedicine D.O.M. 1 sztuk
sok pomarańczowy 472 mililitrów
sok cytrynowy 236 mililitrów

Wykonanie:

Wymieszaj wszystkie składniki w dużej, ponczowej misie, na dnie której połóż bryłę lodu. Gotowe, udekoruj "spiralkam" z cytryny.

Uwagi:

1 kwarta czarnej herbaty, 1 kwarta Rye whisky

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER