Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Poncz cytrusowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
brandy według uznania
rum według uznania
cytryna 1 sztuk
pomarańcza 2 sztuk
cukier według uznania
Herbata według uznania

Wykonanie:

Wszystko wymieszać i zagrzać. Dodać cukru dla smaku. Podawać ciepły w kuflach.

Uwagi:

48 części herbaty, 16 części brandy, 16 części rumu, cukier niekoniecznie

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER