Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Gorący poncz z żurawiną

Opis:

  
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 4 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
goździk 4 sztuk
imbir 0.5 łyżek deserowych
Cynamon według uznania
cukier brązowy według uznania
sok jabłkowy 1 szklanek
sok żurawinowy 1 szklanek
woda gorąca przegotowana 2 szklanek
Herbata 8 sztuk

Wykonanie:

Zróbmocną herbatę z 8 torebek i 4 filiżanek wrzącej wody. Dodaj sokjabłkowy, sok z żurawiny, cukier i przyprawy. Mieszaj dopóki cukier nierozpuści się. Ozdób plastrami cytryny. Całość podawać w dużej misie.

Uwagi:

niesłodzonego soku z żurawiny

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER