Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Bourbon silver fizz

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
bourbon whiskey 30 mililitrów
sok cytrynowy 1 łyżek stołowych
sok z limetki 1 łyżek stołowych
syrop cukrowy 1 łyżek stołowych
białko 1 sztuk
woda sodowa według uznania

Wykonanie:

Wszystkie składnikiwraz z kostkami lodu umieścić w shakerze. Wymieszać, a następnieprzelać do szklanki typu tumbler. Uzupełnić wodą sodową i zamiesząć. Plasterkiemcytryny udekorować krawędź szklanki.

Uwagi:

Owocowy, półwytrawny napój typu fizz na popołudnie i wieczór.

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: PiekielnyBarman

Data: 2009-09-19

Bardzo dobre ;)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER