Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Bourbon flip

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
bourbon whiskey 30 mililitrów
rum brązowy 10 mililitrów
śmietana 30 mililitrów
syrop cukrowy 10 mililitrów
żółtko 1 sztuk

Wykonanie:

Wszystkie składnikiwraz z kostkami lodu umieścić w shakerze, wymieszać, a następnieprzelać do kieliszka koktajlowego. Posypać tartą gałką muszkatołową.

Uwagi:

Kremowy napój typu flip podawany po posiłku.Ponadto: tarta gałka muszkatołowa

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER