Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

Lody kakaowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
wiórki kokosowe 250 gramów
daktyl 8 sztuk
pestki dyni 50 gramów
pestki słonecznika 50 gramów
woda według uznania

Wykonanie:

Pestki z dyni i słonecznika zmielić w młynku do przypraw. Następnie wsypać do blendera, dodać daktyle i wodę; zmiksować na jednolitą, gładką masę. Przełożyć do pucharków lub do specjalnych pojemniczków na lody i włożyć na kilka godzin do zamrażarki.

Uwagi:

Wiórki kokosowe o smaku kakaowym. Zamiast daktyli możemy użyć rodzynki.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER