Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Colesław po polsku

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pieprz według uznania
sól według uznania
papryka mielona według uznania
musztarda 1 łyżek deserowych
ocet winny 1.5 łyżek stołowych
olej 3 łyżek stołowych
koperek według uznania
kapusta biała 40 dekagramów

Wykonanie:

Kapustę oczyścić, opłukać, poszatkować.
Włożyć do miski, oprószyć solą, wymieszać.
Musztardę wymieszać z olejem, octem winnym, przyprawić do smaku solą, pieprzem i papryką.
Koperek umyć, posiekać.
Kapustę włożyć do salaterki, polać sosem, posypać koperkiem, wymieszać.

Uwagi:

koperek w gałązce


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: natalkaNN2

Data: 2009-08-28

bez marchewki???

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

pycha!! do obiadu, samodzielnie

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER