Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Czekolada domowa

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mleko sojowe 25 dekagramów
herbatnik 25 dekagramów
śliwki suszone 10 dekagramów
orzechy włoskie 5 dekagramów
kakao 2 łyżek stołowych
woda 6 łyżek stołowych
syrop klonowy 3 łyżek stołowych
margaryna bezmleczna 25 dekagramów

Wykonanie:

Margarynę, syrop, karob i wodę podgrzać, aż do rozpuszczenia wszystkich składników. Odstawić z ognia, dodać mleczko w proszku, pokruszone herbatniki, pokrojone suszone śliwki, orzechy, dokładnie wymieszać. Masę przełożyć do płaskiej formy wysmarowanej tłuszczem; odstawić do ostygnięcia.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: ania

Data: 2009-02-27

ciasta super ale potrzebujie przepis na ciasta zkremem

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER