Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Shiitake duszone z serem pleśniowym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
shiitake 6 sztuk
ser pleśniowy 10 dekagramów
śmietana 1 szklanek
olej według uznania

Wykonanie:

Grzyby podsmażyć na oleju w całości lub pokrojone na ćwiartki; po ok. 2 min. dodać śmietanę oraz ser. Dusić aż do całkowitego stopienia sera i częściowego odparowania płynu.

Uwagi:

kapelusze grzybów, ser pleśniowy np. Lazur, śmietana 30%


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER