Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Befsztyki á la król maciej

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
befsztyk 4 sztuk
skórka z cytryny według uznania
olej 0.25 szklanek
ocet 4 łyżek stołowych
pieprz ziarnisty według uznania
sok z cytryny 1 sztuk
cebula 0.5 sztuk
liście laurowe 1 sztuk
masło według uznania
goździk 4 sztuk

Wykonanie:

Z dodatków przyrządzić zalewę i przetrzymać w niej przez cały dzień płaty mięsa. Potem je odsączyć i smażyć z obu stron w rozgrzanym maśle na bardzo dużym ogniu.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

super danie na zimowy obiad

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER