Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Majonez czosnkowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
majonez 250 gramów
czosnek 6 ząbki
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
pieprz biały według uznania

Wykonanie:

Czosnek obrać, wycisnąć przez praskę lub rozgnieść i starannie przetrzeć. Dodawać mieszając do gotowego majonezu, na zmianę z sokiem cytrynowym. Wsypać szczyptę pieprzu. Rozetrzeć. Podawać do mięs i ryb na zimno lub do owoców morza.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2008-12-29

do mięsa z grilla, super

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER