Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Zupa Jagodowa z Makaronem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 40 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jagody 1 szklanek
woda 1 litrów
cukru 4 łyżek deserowych
Cynamon 1/2 listków
goździki 4 sztuk
mąka według uznania
śmietana 18 według uznania
sól 1 szczypta
makaron według uznania

Wykonanie:

Na początku dokładnie umyj jagody, stopniowo wsypuj wszystkie składniki (Oprócz Mąki i Smietany)do garnka z zimną wodą. Dolej mąkę z wodą w szklane, śmietane zagotuj i dodaj do zupy. Gotuj przez pare minut. Smacznego :)

Autor: Madzia-Jola

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER