Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Banany w kokosowej panierce

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
banany 4 sztuk
wiórki kokosowe 0,5 szklanek
jajka 1 sztuk
mąka 1 łyżek stołowych
cukier puder 2 łyżek stołowych
masło 2 łyżek stołowych
mleko 0,5 szklanek

Wykonanie:

Ciepłym mlekiem zalać wiórki i na chwilę pozostawić. Lekko osączyć na sicie, wymieszać z mąką, roztrzepanym jajkiem oraz cukrem pudrem.
Obrane banany przekroić wzdłuż na pół, obtoczyć w wiórkach i smażyć na stopionym maśle. Od razu podawać.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER