« Powrót  

Grande Lupo

Opis:

Drink wymyślony przeze mnie na jednym z wesel. Nazwa została nadana przez zaakceptowanie tego drinka jako firmowego przez pub Grande Lupo, gdzie cieszy się duża popularnością.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 2 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Ballantines 40 mililitrów
Creme de menthe 25 mililitrów
coca-cola 200 mililitrów
cytryna 2 plastry

Wykonanie:

Muddlerujemy cytrynę/limonkę. Wsypujemy 1/2 do 3/4 objętości lodu. Nalewamy whisky, creme de menthe (może być firmy Toorank) i szprycerujemy colą.
Garnier: plasterek limony/cytryny zawieszony na rancie oraz 2 listki świeżej mięty pieprzowej.

Uwagi:

Szkło do long drinków (może być collinsówka)

Autor: noxim

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: